Szerző: Koi Tamás

2011. május 24. 09:01

Nyaralókba is kínál műholdas tévét a T-Home

Kifejezetten nyaralókba szánt műholdas tévészolgáltatást illesztett be T-Home márkanevű telekommunikációs termékekből álló kínálatába a Magyar Telekom.

A május 15-től elérhető Nyaraló Sat TV csomagok leginkább azoknak a családoknak, vagy nyugdíjasoknak kínálnak kedvezőbb konstrukciójú tévézési lehetőséget, akik az év egyik felét töltik csak nyaralójukban, és nem érik be a földfelszíni sugárzású analóg vagy digitális műsorszórás nyújtotta kínálattal. Az új díjcsomagok esetében az év inaktív időszakában díjmentesen és egyéb következmények nélkül szüneteltethető a műholdas szolgáltatás, valamint a visszakapcsolásért sem kell fizetnie az ügyfélnek.

Az ingyenes szüneteltetés évente egy alkalommal, legfeljebb hat hónapig vehető igénybe, a havi díjak és a csatornaválaszték, valamint minden egyéb szolgáltatásparaméter ezt leszámítva megegyezik a Sat TV Alap és Sat TV Családi díjcsomagok esetén alkalmazottakkal. A díjcsomagok kizárólag két év hűségvállalással vehetők igénybe, ebből azonban az ingyenes szüneteltetési opció miatt ténylegesen csak egy éven keresztül kell díjat fizetnie az ügyfélnek,

A Nyaraló Sat TV alap és Családi csomagok rendre 19 és 58 csatornát tartalmaznak, 1590 és 2690 forintos havidíjért cserébe (ha az ügyfélnek más T-Home szolgáltatása is van a műholdas tévén kívül). A rendszer igénybevételéhez egyszeri telepítési díjat is fizetnie kell az ügyfélnek, új előfizető esetén 9000, meglévőnél 5000 forintot. Fontos, hogy a szolgáltatás csak egyes üdülőövezetekben vehető igénybe, így például Budapesten, vagy a nagyobb városokban (Miskolc, Pécs, Székesfehérvár stb.) nem létesíthető Nyaraló Sat TV végpont.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az időszakosan használt nyaralóépületek számára ideális megoldás lehet a műholdas tévé, a hazánkban elérhető, nagyobb népszerűségű fizetős tévészolgáltatások azonban mindeddig nem kedveztek az időszaki használati szokásoknak. Ingyenes szüneteltetési lehetőséget sem a UPC Direct, sem a Digi műholdas tévéje nem kínál, utóbbinál díjcsomagtól függően 200-500 forint a havi szüneteltetési díj, előbbinél hivatalosan nincs ilyen lehetőség.

A T-Home új műholdas tévés csomagjainál a szüneteltetés legrövidebb időtartama 1 hónap, a szüneteltetés azonban nem kötelező. A szolgáltató - feltéve, hogy a létesítés helye szerepel a szolgáltatás elérési listán - minden meglévő Sat TV ügyfélnek lehetőséget ad az új díjcsomagokra való áttérésre (ilyenkor a hűségidő újraindul).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról