Szerző: Bodnár Ádám

2000. augusztus 22. 10:58

Rekorderedmény az NVIDIA legutolsó negyedévében

Az NVIDIA tegnap este tőzsdezárás után hozta nyilvánosságra legutolsó negyedévének pénzügyi adatait. A jelentés szerint a július 30-án zárult három hónap során a társaság bevétele 170,4 millió dollárra rúgott, ami 118%-os növekedést jelent 1999 hasonló időszakához képest. 2000 második negyedévében az NVIDIA működésből származó nyeresége elérte a 29 millió dollárt, míg a nettó nyereség 22,5 millió dollár volt.

2000 első két pénzügyi negyedévében az NVIDIA összesen 318,9 millió dollár bevételhez jutott, amiből 40,8 millió dolláros nettó nyereséget realizált.

Az NVIDIA egyik legnagyobb ellenfelének számító 3dfx a mai napon teszi közzé ugyanezen időszak pénzügyi eredményeit. Mint arról már korábban beszámoltunk, a 3dfx összesen 65 millió dollár körüli bevételre és nagy veszteségekre számít.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról