:

Szerző: Kovács Attila

2000. augusztus 20. 17:52

Debian 2.2 Potato

Akinek esetleg nincs lehetősége arra, hogy letöltse az Internteről a Debian/GNU Linux legújabb változatának a csomagjait, vagy az ISO IMAGE állományokat, akkor az nem tud mást tenni, mint boltban megveszi az egész disztribet. Ezt a disztribúciót már Magyarországon is meg lehet venni összesen 5000 forintos áron a Leonardo Linux Network 2000 jóvoltából.
"Augusztus 22-étől megvásárolható a Debian GNU/Linux 2.2, the "Joel 'Espy' Klecker" release! Egyenlőre csak a binárisok (4 CD), a forrásokra még várni kell. Az ára 4000 Ft + áfa. Hamarosan ehhez a verzióhoz is elkészítjük a kiegészítô (update) CD-t, melyen többek közt Helix GNOME, KDE lesz "debianizált" formában."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 21:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.