:

Szerző: bzd

2000. augusztus 18. 21:43

Alternatív rögzítés SocketA foglalathoz: Hazai pályán

Tegnap XTR már utalt a SocketA alaplapokon található furatokra. Ezeket az AMD a KryoTech-el való együttműködés miatt tette bele a SocketA foglalat specifikációjába, ugyanis ezeknél fogva lehet rögzíteni a "KryoCavity" nevezetű hűtőegységet a procira. Természetesen nem kell KryoTech termékeket vennünk, hogy kihasználhassuk a lukakat. Számomra egyértelmű volt a lukak használata, mert a béna műanyagprückök miatt már egy alaplapot és egy átalakítót sikerült hazavágnom... :)
A képeken a REV 6.1 rögzítése látható a lukak segítségével:


A furatokból 4db M5-ös süllyesztett fejű csavar áll ki. Sajnos nem volt olyan egyszerű a dolog, mert a foglalat kallantyúját nem lehetett használni, amíg azon az oldalon nem reszeltem meg az anyákat. Az alaplap alján egy műanyaglapba kapaszkodnak a csavarok az alaplap épsége érdekében. A szárnyasanyák alatt rugók vannak, amik szintén az alaplap épségének megőrzését szolgálják. Már csak a procit kell féltenem, nehogy összeroppanjon a nagy nyomás alatt... :o)

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.