:

Szerző: Koi Tamás

2010. szeptember 13. 15:10

Bejött a biztosítás-biznisz a Magyar Telekomnak

Immár a biztosítási piacon is mérvadó szereplővé lépett elő a Magyar Telekom, a cég ügyfelei körében ugyanis egyre népszerűbbek azok a konstrukciók, melyek többnyire havi díjas szolgáltatások mellé vehetők igénybe, extra hűségidő vállalása esetén.

Ilyen a Magyar Telekom kínálatában 2008 óta szereplő családi balesetbiztosítási konstrukció, mely a cég közleménye szerint a célcsoportban kifejezetten jó fogadtatásban részesült, így az igénybe vevő családok száma mára meghaladja a százezret. Nem ez ugyanakkor a távközlési vállalat egyetlen biztosítási konstrukciója, melyet valamelyik partnercégén keresztül nyújt ügyfeleinek a vállalat: a cég nemrég mobiltelefonokra kiterjedő cascót, és utasbiztosítást is bevezetett portfóliójába.

A családi balesetbiztosítás a T-Home vagy T-Mobile ügyfelek és a velük egy háztartásban élő, 75. életévüket be nem töltött személyek biztosítására terjed ki, és a Föld valamennyi országában őket ért balesetek során kártalanít. A szolgáltatást havi 690 forintos díj ellenében lehet igénybe venni, a biztosítási hátteret a Magyar Telekom szerződéses partnere, a UNION Biztosító nyújtja.

A cég más biztosítási konstrukciói dologi kár esetén jelenthetnek megoldást: a T-Mobile szolgáltatáskínálatában egy hónapja elérhető, fix önrész és havidíj mellett igénybe vehető készülékbiztosítás a szolgáltató szerint az újonnan vásárolt, nagy értékű készülékek súlyos, nem garanciális javítási körbe tartozó sérülése, elvesztése, vagy ellopása esetén jelentős anyagi tehertől mentesítheti az ügyfelet. A biztosítás két konstrukcióban érhető el, az egyik a sérülések, a másik lopás vagy elvesztés esetén is kártalanít.

A T-Mobile a készülékbiztosítás mellett nemrég utasbiztosítási konstrukciót is bevezetett portfóliójába. A szolgáltató által kínált megoldás különlegessége, hogy a biztosítás SMS-ben is megköthető, akár a határ átlépése után is (legfeljebb azt követően két óráig). A szolgáltató minden határátlépés során SMS-ben ajánlja a biztosítást ügyfeleinek. Az utasbiztosítás egyéni és családi konstrukcióban érhető el, előbbi díja naponta 490 forint, utóbbié 1190 forint.

Az utasbiztosítást szintén a UNION Biztosítón keresztül vehetik igénybe az ügyfelek, a készülékbiztosításnál az ACE Group a szolgáltató partnere.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.