:

Szerző: mz

2000. augusztus 17. 20:46

Díjnyertes Panasonic TV-k

Augusztus 15-én jelentették be, hogy az EISA 2000/2001-ben a Panasonic TH-42PW3E/B plazmatévéjének ítélte oda "Az Év Európai Laposképernyős Tévékészüléke" elnevezésű díjat. Az EISA (European Imaging and Sound Association) 18 európai ország 40 rangos audio-, video-, házimozi- és fényképészeti magazinját tömörítő rangos szervezet.
Az EISA videozsűrije elismerően szólt a Panasonic TH-42PW3E/B "hihetetlenül lapos, 107 cm (42 hüvelyk) képátlójú, 16:9 oldalarányú plazmaképernyőjéről, amelynek újszerű kialakítása tökéletesebb kontrasztot, ragyogóbb színeket és élesebb képet eredményez. A remek képminőség tökéletes képernyővé teszi a TH-42PW3E/B-t mind a házimozi-rajongók, mind pedig a hagyományos TV-nézők számára."
Az EISA a DVD-k területén is elismerte a Panasonic technológiai érdemeit, hiszen a Panasonic DVD-LV75 kapta az év legjobb hordozható DVD-jének, a Panasonic DVD-RV60 pedig az év legjobb DVD-lejátszójának járó díjat.
Az EISA videó és házimozi zsűrije szerint "A Panasonic DVD-LV75 megnyerő 'high-tech' kialakítással rendelkező és rendkívül vékony... de mindenekelőtt csodálatos DVD-lejátszó, amelyet a kedvenc mozifilmjeit akár útközben is nézni kívánó mobil felhasználónak szántak."

EISA-díjak
Az EISA-díjakat évente osztják ki a korszerű technológiát, előnyös tulajdonságokat, szép designt, ergonómiát és értéket egyesítő új termékek között. A Panasonic- és Technics-termékek jól szerepelnek az EISA díjak tekintetében, a Panasonic eddig 12 videokategóriában nyert díjat, például tavaly is Panasonic-termék lett az év legjobb európai TV-je és kamkordere.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.