Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

SAP-oktatás végfelhasználóknak

Bodnár Ádám, 2010. június 25. 14:26
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az SAP Hungary Kft., a BFI Magyarország Felnőttképzési Szolgáltó Kft. és az osztrák Biz:Consult SAP-képzést indítanak olyanok számára, akik felhasználói szinten szeretnének megismerkedni a vállalatirányítási rendszerrel.

hirdetés

A munkaerőpiacon keresettek az SAP-ismeretekkel rendelkező alkalmazottak, azokban ezt a tudást jelenleg kizárólag felsőoktatási, munkahelyi keretek között lehet megszerezni. A megállapodásnak köszönhetően immár e keretek nélkül, kedvező árú tanfolyam keretében is szert lehet tenni a felhasználói szintű tudásra, és az ezt bizonyító, SAP által hitelesített „Végfelhasználói Certifikáció”-ra.

A vállalatok idén mintegy 60 fő oktatását tervezik ilyen keretek között. A képzési struktúrát a Biz:Consult biztosítja, mely évente 2000 embert képez ki e metodológia szerint Ausztriában. Az SAP hazai leányvállalata az oktatókat biztosítja a kezdeti időszakban, míg a BFI Magyarország a képzéseket szervezi. A kétnapos tanfolyamokat elsőként Budapesten, Győrben, Szombathelyen hirdetik meg, de igény szerint több városban is szerveznek majd oktatást. A konkrét időpontokat július végén hirdeti meg a szervező, egyelőre az érdeklődők regisztrációja zajik, tudtuk meg az SAP-tól.

A kétnapos, 18 órás tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatják az SAP használatát, megismerhetik a felhasználói felület működését, az adatfeldolgozás folyamatát, betekintést kapnak a lekérdezési és jelentéskészítési lehetőségekben, a kiviteli és feladatkezelési eszközök használatába, mindezt a Biz:Consult saját SAP rendszerén, egy valós piaci körülmények között működő, szimulált cég adatainak segítségével. A tanfolyam végére a résztvevők megismerik a grafikus felhasználói felület valamennyi rendelkezésre álló lehetőségét, dolgozni tudnak a különböző SAP-megoldásokkal, illetve  naprakész ismereteket kapnak a legfontosabb alkalmazásokkal és technikai háttérinformációkkal kapcsolatosan.

A két napos oktatás egy vizsgafelkészítő blokkot is tartalmaz, mely az „FL - Foundation Level“ SAP-Végfelhasználói certifikáció vizsgára (2 óra) készít fel. Ennek keretében a résztvevők megismerkednek a vizsga felépítésével, annak menetével. A tanfolyamra és a vizsgára külön-külön is lehet jelentkezni, mivel ezek egymásra épülnek ugyan de szervezésük elkülönül. A tanfolyam elvégzéséről a résztvevők látogatási igazolást kapnak, a sikeres vizsgát követően SAP végfelhasználói certifikációt szereznek.

"Az üzleti életben megkerülhetetlen az SAP ismerete. A képzés azok fele nyit, akik a munkaerőpiacon e tudást birtokolni szeretnék, vagy éppen elhelyezkedési esélyeiket kívánják növelni"  - mondta Korompay Zoltán, az SAP Hungary Kft. oktatási vezetője. "Az együttműködésnek köszönhetően a tanfolyam részvételi költsége 90 ezer forint, az eddigi legolcsóbb SAP képzés hazánkban."

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.