Szerző: sammer

2000. március 15. 23:28

Buffy the Vampire Slayer játék

A Fox Interactive fogja kiadni a Buffy the Vampire Slayer című játékot, ami a népszerű TV sorozaton alapszik. Eredetéhez hűen lesz benne akció, küzdelem, humor, dráma és természetesen a TV show karakterei. A third-person nézetű akció-kaland játék megjelenik Sega Dreamcast-re, PlayStation-re és PC-re. A játékben Buffy Summers szerepébe csöppenünk, aki nappal egyszerű főiskolás, éjszaka pedig az ellenségeivel foglalkozik.
Barátai segítségével, akik ugyancsak a sorozatból kerülnek elő, Buffy azzal tölti az idejét hogy különleges erejével, harci művészetével, és azzal a képességgel, hogy gyorsan gyógyulnak a sebei elintézi ellenségeit. Több elem is bekerül a játékba a showból, mint a Sunnydale High School, a temető, a Square torony, a bevásárlóközpont, a Bronze nightclub és Buffy otthona. A játék még 2000-ben megjelenik.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról