:

Szerző: Ady Krisztián

2000. augusztus 16. 21:35

Diamond - jól gondold meg !!!

Mint tudjuk, a Diamond bezárta grafikus üzletágát, nem lesz több Diamond monitorvezérlő-kártya. Csakhogy van más terméke is, melyet nem gyárt többé, s melyhez a jövőben nem várható tőle meghajtóprogram: a hangkártya üzletág is becsukja kapuit. Itt annyival rosszabb relative a helyzet, hogy nincs egy S3Graphics S3-VIA közös vállalat, aki továbbvinné a támogatást...szóval jól meg kell gondolni milyen Diamond hardvert vásárol az ember manapság. A helyzetet javítja, hogy a szinte nem is létező drivertámogatás miatt mindenki generic, chipgyártótól származó meghajtóprogramot használ a Diamond kártyákhoz (Aureal chip-esek, stb...Sonic Impact, MX300, MX400), ezért írtam, hogy relative rossz hír ez..:)
A tévhitek miatt ideírom mégegyszer: azt nem mondta senki, hogy a grafikus üzletág bezárásával az S3 sem ad több meghajtóprogramot a Savage grafikus kártyákhoz. Az S3 grafikus részlege az S3Graphics (S3-VIA közös vállalat) része, mely a támogatást továbbra is biztosítja, sőt, a hírek szerint újabb termékek fejlesztése is folyik...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.