:

Szerző: Vörös Péter

2000. augusztus 16. 16:56

Arthur Levinson személyében új tagja van az Apple igazgatótanácsának - bár elnöke továbbra sincs ...

Arthur Levinson a Genentech nevű biotechnológiai cég elnök-vezérigazgatója, akit tegnapi hatállyal nevezett ki az Apple az igazgatótanácsának tagjává. Ezzel az igazgatótanácsnak újra hét tagja van, csakúgy mint Edgar Woolard Jr. ez év eleji távozása előtt.

Az USA-ban egyedülálló módon azonban a cég igazgatótanácsának már sok éve nincs elnöke. Az elemzők szerint az Apple vezérigazgatója, Steve Jobs a hivatalos igazgatótanács elnöki titulus nélkül is egyértelműen vezeti a céget: ő 1997-ben lett az Apple ideiglenes vezérigazgatója, majd idén januárban lett (újra) a cég állandó vezérigazgatója.

Jobs szerint Arthur Levinson korunk egyik legfontosabb és legsikeresebb tudomány-alapú cégét vezeti és nagy tiszteletnek örvendő elnök-vezérigazgató, akinek éleslátása és tanácsai nagy segítségére lesznek az Apple-nek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.