Szerző: Vörös Péter

2000. augusztus 16. 12:33

A Nortel 540 millió $-ért megveszi a Sonoma Systems-t

Ezzel a lépéssel a telecom berendezés gyártó Nortel Networks nagy lépést tesz a helyi Internet szolgáltatási piacok felé: a Sonoma Systems fő tevékenységi területei ui. az egyetlen csatlakozáson keresztül nyújtott nagy sebességű helyi Internet hozzáférés, video szolgáltatások és Internet Protocol (IP) telefónia. A Sonoma szolgáltatásai a Nortel optikai, DSL és ATM (asynchronous transfer mode) szolgáltatásaival együtt drasztikusan lecsökkentik a beszédhívás költségeit.

A két cég termékeinek integrálása már májusban elkezdődött, amikor együttműködési megállapodást kötött a Nortel és a Sonoma. Az akvizíció után a Sonoma mintegy 125 alkalmazottja a Nortel-nek fog dolgozni és Gregory Koss, a Sonoma elnök-vezérigazgatója fogja vezetni a Sonoma munkáját, immár a Nortel égisze alatt. A Nortel-nek világszerte több, mint 80.000 alkalmazottja van.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról