Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Gyakornokokat vár a hírközlési hatóság

Koi Tamás, 2010. április 12. 12:06
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Mérnökjelöltek számára kínál betekintési lehetőséget a szabályozó hatóság működésébe a Nemzeti Hírközlési Hatóság gyakornoki programja.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság által a múlt héten meghirdetett műszaki gyakornoki programban végzős villamosmérnök-hallgatók jelentkezését várják. Az NHH olyan hallgatókat toboroz, akik idén, vagy legkésőbb jövő márciusban szerzik meg a diplomájukat, és kedvet éreznek ahhoz, hogy a szabályozó hatóságnál műszaki területen végezzenek munkát.

A gyakornoki program a hatóság honlapján szereplő információk szerint egy-másfél évig tart, ezután a legjobbak számára lehetőség nyílhat arra, hogy munkájukat az NHH állományában folytassák. A hatóság emellett kiterjedt nemzetközi kapcsolatai révén lehetőséget ad a külföldi tapasztalatszerzésre is, így a gyakornoki programban résztvevő, képzett frekvenciagazdálkodási mérnökök mind a hazai, mind a nemzetközi munkaerőpiac számára értékes szakemberek lehetnek.

A jelentkezők a programba gyakornokként és utánpótlás jelöltként is bekapcsolódhatnak.Az NHH "versenyképes és progresszív" gyakornoki juttatásokat, képzési lehetőséget és jó munkavégzési körülményeket ígér a programban résztvevőknek, akiktől cserébe elvárja a frekvenciagazdálkodási és szabályozási terület iránti érdeklődést, a legalább középfokú angolnyelv-tudást, valamint a jó tanulmányi eredményeket.

További részletek a hatóság honlapján, a Karrier menüpontban találhatók. A programba való jelentkezési határideje 2010. május 14.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.