Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

IE8-bővítményért Lenovo notebook jár

Dojcsák Dániel, 2010. március 17. 16:38
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Microsoft Internet Explorer 8 böngészőkhöz fejlesztett bővítmények versenyére hívja a hazai fejlesztőket. Az Add-on verseny résztvevői április 30-ig tölthetik fel alkotásaikat, s a legjobbnak ítélt kiegészítő készítője Lenovo notebookot kap.

hirdetés

Az addonverseny.hu weboldal kiírása szerint bárki vállalkozhat a Microsoft legfrissebb böngészőjének kibővítésére egy vagy több saját add-on, illetve web slice feltöltésével. A regisztrációhoz mindössze a név és egy e-mail cím megadására van szükség. Ez után legalább egy alkotást fel kell tölteni, de a maximum nincs limitálva. A legjobbnak ítélt három add-on bekerül a Microsoft nemzetközi kínálatába is, ami akár egyfajta világhírt is jelenthet. Bár ebből egyik fejlesztő sem fog meggazdagodni, az ismertség kiépítésére, erősítésére jó lehetőség.

A kiírás szerint a jelentkezőknek törekednie kell arra, hogy a bővítmények olyan "különleges képességekkel ruházzák fel az IE8-at, amelyek igazodnak a felhasználók igényeihez: egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a böngészést". A valód cél persze valószínűleg az, hogy ismertebbé váljon az Internet Explorer 8, gyarapodjon az elérhető kiegészítők száma, illetve erősödjön az emberekben a tudat, hogy az Internet Explorert is lehet kiegészítőkkel bővíteni, nem csak a Firefox, illetve a Chrome rendelkezik ezzel a képességgel.

Az elkészített bővítményeket 2010. április 30-ig kell a verseny weboldalára, az addonverseny.hu-ra feltölteni. Aki napi szinten követni szeretné az eseményeket, s több információra vágyik a versennyel kapcsolatban, az követheti az esemény Facebook-oldalát, illetve Twitter-profilját.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.