Szerző: Koi Tamás

2010. március 16. 10:34

Gyakornokokat toboroz a Magyar Telekom

Ismét meghirdette gyakornoki programját a Magyar Telekom a főiskolások és egyetemisták számára.

HIRDETÉS

A vállalat gyakornoki programra olyan aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, gazdasági vagy műszaki területen a felsőoktatásban tanuló diákok jelentkezhetnek, akik főiskolai szintű diplomát adó (BSc vagy BA), valamint egyetemi szintű diplomát adó (MSc és MA) képzésen vesznek részt. A gyakorlatorientált képzés öt hónapig tart, ezalatt a hallgatók fizetésben és egyéb juttatásokban részesülnek, a legjobbakat pedig hosszú távon is alkalmazhatja a cég.

A hallgatók számára a Magyar Telekom gyakornoki program heti 20 órás elfoglaltságot jelent. A gyakornokokkal részmunkaidős, határozott idejű munkaszerződést köt a vállalat, 2 hónapos próbaidővel. A gyakornokok havi bruttó 75 ezer forintot kapnak, amely a próbaidő letelte után széles körű béren kívüli juttatási csomaggal bővül - áll a cég sajtóközleményében.

A gyakornoki program első két hete az adott szakterületen való érdemi és tartalmas munkavégzésre készít fel. Ezt követően a gyakornokok konkrét, projektszerű feladatokban vesznek részt a vállalat különböző területein. A gyakornokon egy mentor felügyelete alatt dolgozhatnak, aki azon túl, hogy segít a beilleszkedésben, rendszeres visszajelzést ad és a készségek fejlesztésében is jelentős szerepet játszik.

A gyakornoki program 2010. szeptember 1-től indul és 2011. január 31-ig tart. Jelentkezni az adatok, önéletrajzok feltöltésével május 1-ig lehet a karrier.telekom.hu oldalon. A pályázók legkésőbb július 15-ig kapnak visszajelzést.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 05:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.