Szerző: Koi Tamás

2010. február 22. 15:22

Dömpingáron az Android

Mától élő akciójában jelentősen csökkentette belépőszintű androidos okostelefonjának árát a T-Mobile.

HIRDETÉS

A tavaly októberben piacra került, Android 1.5-ös operációs rendszert futtató Pulse ára mától a T-Mobile webshopján keresztüli megrendelés esetén húszezer forintra csökkent. Az ügyfelek abban az esetben juthatnak csak hozzá ennyiért a készülékhez, ha két év hűségnyilatkozatot vállalnak az előfizetésükre, a telefon ugyanakkor kamatmentes részletfizetéssel is hazavihető, kétezer forintért (a fennmaradó nagyjából 18 ezer forintnyi összeget kilenc hónap alatt kell törleszteni), szintén két év hűséggel.

A Pulse ezzel a legolcsóbb, android operációs rendszert futtató érintőkijelzős okostelefon lett a magyar piacon, és bár a Huawei által gyártott készülék vegyes fogadtatásban részesült, az eredeti, ötvenezer forinthoz képest hatvan százalékkal csökkentett fogyasztói ár meglehetősen vonzó ajánlattá teszi a mobilt az olcsó érintőkijelzős okostelefonokra vágyó ügyfelek körében.

\"\"

A 3,5 hüvelykes kijelzővel ellátott T-Mobile Pulse-ban minden olyan extra megtalálható, mely az okostelefonokat a hagyományos mobilok felé emeli, így az alapfelszereltség része a GPS-modul, a WLAN-rádió, továbbá a HSUPA-modem. A papíron jól mutató képességekkel rendelkező készülék a valós körülmények közt végül ennek ellenére felemás sikereket ért el, a T-Mobile és a Huawei azonban azóta a szoftveren is csiszolt (a szoftverfrissítés letölthető a vállalat weboldaláról), illetve most az árakat is jelentősen mérsékelte.

A vállalat éppen egy hete, a barcelonai Mobile World Congress alkalmával rántotta le a leplet a készülék új változatáról, a Pulse miniről, a T-Mobile magyarországi leányvállalatánál azonban nem nyilatkoztak arról, hogy az utód mikor jelenik meg a hazai kínálatban. A kisebb modellt - melyet szintén a Huawei gyárt - ettől függetlenül minden valószínűség szerint itthon is árulják majd, jó jel legalábbis, hogy a Pulse-ot októberben világszerte csupán nyolc országban - köztük Magyarországon - hozták forgalomba.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 19:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.