Szerző: Ady Krisztián

2000. augusztus 11. 18:34

Viper II cseréje TNT2U-ra....ki hitte volna, hogy sikerülhet???

A téma indítója sem gondolta szerintem, hogy bármit is elérhet ezzel a topic-kal az SDN fórumon, de úgy tűnik, a 33 hozzászóló már eredményt is tud felmutatni.

A téma indítója sem gondolta szerintem, hogy bármit is elérhet ezzel a topic-kal az SDN fórumon, de úgy tűnik, a 33 hozzászóló már eredményt is tud felmutatni.
A topic címe nem volt más, mint hogy "Becserélhetem-e a Viper II-met egy TNT2 Ultra-ra?"...
Jim válasza nem sokat késett, és elég meglepő: IGEN, LEHETSÉGES !!!

Menete a következő:

"Le kell szögezni, ez a csere csak korlátozott példányszámban lehetséges, és csak azoknak, akik igényüket augusztus 14-ig (hétfő) jelzik.

A csere csak és kizárólag csere, a kártyák akkori és jelenlegi értéke kb. azonos, ezért nincs érték-különbözet. Pénzt nem térítünk vissza, és nem is kérünk.

A csere folyamán Viper II Z200-as kártyát cserélünk Viper V770 Ultra 32MB AGP kártyára.

A csere folyamán eljuttatunk egy RMA számot (ez mire kellhet? - Krinyo), majd saját költségeden a kártyát (Viper II) el kell juttatnod hozzánk. Ezután megkaphatod a Viper V770-et, melyet saját költségünkön postázunk.

Amennyiben először szeretnéd megkapni a Viper V770 Ultra-t, szükségünk van a Visa vagy MasterCard bankkártyád számára, és egyéb adataidra a biztonság érdekében. Ekkor elegendő a V770U megérkezése után postáznod a Viper II-t.

A V770 Ultra teljes, dobozos verzió.

Az USA-n kívül élők is élhetnek a lehetőséggel, de számolniuk kell a VÁM, és egyéb adókkal, melyek adódhatnak a postázás során. Ezt a költséget neked kell állnod. Mivel ez nem garanciális csere, egyes államok úgy kezelhetik ezt, mint új hardver beszerzését.

Ha érdekelt vagy a cserében, jelentkezz az e-mail-emen, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.

Jim Hafner-Eaton
Director of Technical Support
S3/Diamond
jimhe@s3.com


Meglepő igaz? Kérdés, ki akarja lecserélni a Savage2000 kártyáját egy annál régebbi, lassabb konstrukcióra, mellyel nem is garantált, hogy kevesebb gondja lesz. Mindenesetre az esély már adott...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról