Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Elindult a HWSW mobilos változata

Bodnár Ádám, 2010. január 14. 16:23
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az okostelefonok, mobilok terjedésével lépést tartva elkészítettük a HWSW mobilos változatát, amely az asztali böngészőkre optimalizált oldalnál jóval egyszerűbb, letisztultabb felületen kínálja a HWSW híreit.

Az m.hwsw.hu oldalon elérhető a HWSW kimondottan mobiltelefonokra optimalizált változat, ahol megtekinthetők a legfrissebb anyagaink, akár rovatonkénti bontásban, elolvashatók az anyagokhoz érkezett hozzászólások, valamint lehet keresni is. A cikkekben levő képeket, videókat a mobil változat automatikusan a készülékek kijelzőméretéhez igazítja. Az oldalt többféle készüléken (Nokia, Samsung, Sony Ericsson, HTC, stb.)  és különböző böngészőkön (pl. iPhone, Opera Mobile, Opera Mini, Blackberry) teszteltük. Az iPhone-on igyekeztünk beépíteni az általánosan elfogadott és megszokott vizuális elemeket, a mobil HWSW-nek a főképernyőn például van saját ikonja, és a címlapon a teljes elem kattintható.

Gondoltunk azokra is, akik inkább az eredeti HWSW-t néznék mobilról, ők az oldal alján található linkkel tudnak visszatérni a főoldalra, mindenki más a mobilra optimalizált változatot kapja, ha a mobilos böngészőjében a www.hwsw.hu címre navigál.

A HWSW a mobilra optimalizált változatot korra, nemre és vallási felekezetre tekintet nélkül mindenkinek ajánlja, aki rendelkezik böngészős mobiltelefonnal és van nála térerő, esetleg Wi-Fi lefedettség.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.