:

Szerző: Vörös Péter

2000. augusztus 9. 11:55

Cisco: jól sikerült a legutóbbi negyedév - viszont lemondott Donald Listwin, John Chambers helyettese

A Cisco Systems a július 29-én végződött pénzügyi negyedévét az előrejelzéseknél is jobb eredményekkel zárta: a nettó nyereség 1,2 milliárd $ volt, szemben a tavalyi hasonló időszakban elért 710 millió $-ral (a növekedés tehát 69% volt) - a nettó nyereség az előrejelzéseknél 7%-kal volt jobb. A negyedéves forgalom 5,72 milliárd $ volt, szemben az egy évvel korábbi 3,56 milliárd $-ral (60,7%-os növekedés). Összességében négy éve ez volt a legjobb negyedéve a cégnek.

A Cisco elnök-vezérigazgatója azt is bejelentette, hogy első számú helyettese, Donald Listwin lemondott posztjáról, egy meg nem nevezett cég vezetője lesz. Listwin-t sok elemző Chambers lehetséges utódjaként emlegette. Chambers kijelentette, hogy Listwin helyét a Cisco-n belül más vezetők fogják átvenni: Listwin volt felelős a Cisco 'Új Világ' üzleti stratégiájáért, vezette a szolgáltatói ill. fogyasztói üzletágát valamint a vállalati marketinget.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.