Szerző: Dojcsák Dániel

2009. november 4. 12:12

Barátok közt reggel, délben, este a UPC-nél

A UPC digitális televíziószolgáltatása a nemrégiben bemutatott videótár után újabb elemmel bővült. A jövőben az előfizetők nem csak egész estés mozikat kérhetnek le hanem tévéadásokat is visszanézhetnek, ha lemaradtak róla.

HIRDETÉS

A bejelentéskor ugyan még csak egyetlen csatorna, az RTL Klub saját gyártású műsorai lesznek elérhetőek, a közlemény szerint a kínálat fokozatosan bővül majd, ahogy a tartalomszolgáltatók rendelkezésre bocsátják adásaikat. Az RTL Klub esetében gyakorlatilag annyi történik, hogy az RTLmost.hu weboldalon is elérhető adások a UPC-előfizetők számára is elérhetők lesznek az ottani feltételekkel megegyezően, de nem webes, hanem nagy képernyőn is élvezhető minőségben. A UPC \"catch-up TV\" egyelőre csak a fővárosban elérhető, ugyanúgy, ahogy a Videótár is, de a tervek szerint jövőre mindkét kiegészítő szolgáltatás országosan elérhetővé válik minden digitális televízióra előfizető UPC-ügyfél számára.

A használathoz mindössze a távirányító \"on-demand\" gombját kell megnyomni, s a Videótárban a TV-műsorok / RTL Klub menüpontban ott sorakozik majd az elmúlt napok termése az újranézhető adásokból. Az RTL Klub jelenleg szinte minden saját gyártású műsorát kínálja az RTLmost.hu-n és a UPC hálózatán is, beleértve a napi híradókat, magazinműsorokat, showműsorokat és természetesen a Barátok Közt részeit is. Licencelt filmeket viszont jó ideig biztosan nem nézhetnek a felhasználók, ugyanis a tévétársaságok az online közvetítési jogokat nem vásárolják meg borsos áron, kizárólag a sztenderd vetítés + néhány ismétlés kombinációjára kiterjedő jogokat. A saját műsoraik jogaival viszont a csatorna rendelkezik, így különösebb gond nélkül terjeszthetik azokat akár online is.

Az RTLmost.hu-n újranézett műsorok előtt/alatt egyelőre nincsenek reklámok, de feltételezhetően, ha elér az online illetve a VoD-nézettség egy kritikus szintet, akkor a hirdetők számára is csábítóvá válik. Főleg, hogy egy elindított streamet megelőző kötelezően végignézendő hirdetés hatékonyabbnak is tűnik, mint az adást megszakító szpotok.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 18:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.