Szerző: Bőle György

2000. augusztus 9. 03:26

Végre a boltok polcain a Slot 1-es Pentium III 1GHz! ...bár egyelőre csak Japánban.

A napokban megjelentek a Japán boltok polcain a Slot1-es foglalatba illeszkedő 1GHz-es Pentium III processzorok (tehát retail, vagyis dobozos verzióban). Az "új" processzorok ára igen magas, 1200 dollár körüli.

Ma augusztus 9-et íruk... Remélem nem csak én vontam le a következtetéseket arról, hogy mit is jelent az Intelnél egy processzor megjelenése a gyakorlatban és az elméletben, ugyanis ezt a szériát még anno tavasszal jelentették be - nem kis felhajtás közepette. Nem beszélve arról, hogy még csak Japánban kapható ez a gyárilag "széthajtott" processzor (1.6-1.65V helyett 1.7V-on megy). A borzasztó magas, 1200 dolláros ár pedig a legjobb bizonyítéka annak, hogy nincs belőle elég, vagyis a gyártási gondok folytatódnak az Intelnél.

Augusztus 14-én az AMD 500 dollárral csökkenti azonos órajelű termékének árát... az adogatás joga ismét ott van.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról