:

Szerző: mz

2000. augusztus 7. 21:49

Kaphatók a Siemens új mobiltelefonjai

Most már Magyarországon is megvásárolhatóak az új, mobil Internetezésre alkalmas készülékek, melyek WAP 1.1-es böngészővel vannak felszerelve. A Siemens 35i jelű mobiltelefon-családjának bemutatóját intenzív médiakampány kíséri. A C35i főleg magán célú használatra szolgál, az M35i a dinamikus stílust kedvelőket célozza meg. Az S35i modell üzletembereknek és professzionális felhasználóknak készül. Szintén újdonság az IC35 jelzésű, számítógépes billentyűzettel rendelkező "digitális személyi titkár" (PDA), mely a hagyományos menedzser kalkulátor-funkciók mellett, modemmel ellátott mobiltelefonnal összekötve e-mail és SMS küldésére is alkalmas. Augusztustól a kereskedelmi televízió-csatornákon (RTL Klub, TV2) kívül a közszolgálati M1-en és Duna TV-n a C35i típus reklámfilmje látható, és országosan több mint félezer óriásplakát is népszerűsíti a készüléket. A reklámkampányt Internetes nyereményakció kíséri: a játékos kedvű szörfözők próbára tehetik tudásukat, és még jobban megismerhetik az új készülékeket. A szerencsés nyertes egy Siemens C35i telefonnal lesz gazdagabb.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.