Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Magyarul is megtanult a Windows 7

Bodnár Ádám, 2009. augusztus 26. 10:06
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megjelentek a nyelvi csomagok a Windows 7 augusztus eleje óta elérhető végleges változatához, így a mennyiségi licencvásárló vállalatok, amelyek már az új operációs rendszert használják, letölthetik őket.

A lista igen hosszú, közel három tucat nyelvet tartalmaz, amelyek között szerencsére a magyar is megtalálható, így a Windows 7 Enterprise vagy Ultimate változatot használó cégek mától magyaríthatják az operációs rendszert. Fontos, hogy a Windows 7 Release Candidate verzióra ezek a nyelvi csomagok nem telepíthetők, csak az operációs rendszer végleges (RTM) változatára.

A Windows 7 végleges változatát augusztus eleje óta érhetik el a TechNet- és MSDN-előfizetők, illetve azok a vállalatok, amelyek mennyiségi licencvásárlók és van érvényes Software Assurance szerződése. Érvényes SA nélküli mennyiségi licencvásárlók szeptember 1-től vehetik meg az új asztali operációs rendszert.

Amint az ismert a Windows Vista óta a MIcrosoft asztali operációs rendszereibe nincs belekódolva a nyelv, az angol is csak egy nyelvi csomag, így semmi akadálya nincs annak, hogy a szoftvert más nyelvekre is megtanítsuk. Ezt a nyelvi csomag letöltése után a vezérlőpult "display language" beállításai között tehetjük meg, itt lehet nyelvi csomagot telepíteni vagy eltávolítani, majd a régióbeállítások között lehet aktívvá tenni a billentyűzetet és nyelvet választó panelen.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.