Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

SAP-szakértők, a LinkedInen a helyetek!

Bodnár Ádám, 2009. augusztus 24. 15:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az üzleti szoftverek első számú fejlesztője kimondottan kis- és középvállalati partnerei számára olyan kedvezményes csomagot tett elérhetővé, amely megkönnyíti a szakemberek felkutatását a világ legnagyobb szakmai közösségi hálózatán.

A világ legnagyobb szakmai közösségi hálózatán, a LinkedInen toborozhatnak a kis- és középvállalati SAP-partnerek egy friss megállapodás értelmében. Az egyezség alapján a munkatársat kereső SAP-partnerek kedvezményes áron használhatják a LinkedIn Recruitert, amellyel különféle szempontok alapján kereshetnek a közösségi oldalon regisztrált felhasználók között, majd felvehetik velük a kapcsolatot, vagy csak nyomon követhetik tevékenységüket. Emellett a csomag tartalmazza a LinkedIn Jobs Networköt, egy online álláshirdetés-kezelő eszközt, amivel az SAP-partnerek álláshirdetéseket adhatnak fel. Ez az ajánlat már az összes SAP partner számára elérhető.

Az SAP kockázati tőkebefektető leányvállalata, az SAP Ventures 2008-ban több mint 22 millió dollárért szerzett részesedést a LinkedInben, amely a világ első számú szakmai közösségi hálózata, több mint 45 millió felhasználóval. Az oldal elsősorban a szakmai kapcsolatok nyilvántartására és szakmai közösségek építésére szakosodott, és mint ilyen, álláskeresők és üres pozíciókat betölteni kívánó cégek számára is vonzó. A közösségi hálózatokon való fejvadászat és sokkal hatékonyabb lehet mint a hagyományos álláskereső oldalak böngészése, itt a cégek ugyanis nem csak az aktívan állást keresőket tudják elérni, hanem mindenkit, aki az adott szakterülettel foglalkozik, és persze tagja a közösségi hálózatnak, illetve közvetlenül fel is vehetik a kapcsolatot az ígéretes jelöltekkel.

"Több mint ezer vállalat használja már a LinkedIn toborzási megoldásait" - mondta Brian Frank, a LinkedIn értékesítési és partnerkapcsolati vezetője. "Az SAP-val való együttműködésben tagjainknak érdekes pozíciókat, karrierlehetőségeket tudunk kínálni az SAP kis- és középvállalati területén. Azok a partnerek, akik igénybe veszik a LinkedIn Recruiter Basic Starter Package szolgáltatásait, nehezen elérhető szakembereket tudnak eredményesen megszólítani és csökkenteni tudják a szakemberkeresésbe  bevont külső cégekre költött pénzt és a keresésre fordított időt." SAP-szakértőből, konzultánsból több mint 140 ezret tart nyilván a LinkedIn.

"Mindig próbálunk új, érdekes és előremutató megoldásokkal előállni, melyek segítik partnereink üzletmenetét" - mondta el Pat Hume, az SAP kis- és középvállalati értékesítési csatornákért felelős alelnöke. "A LinkedInnel való együttműködés megkönnyíti partnereink toborzási tevékenységeit és alternatív utakat kínál a jelenleg használt módszerek mellé."

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.