Szerző: Bodnár Ádám

2009. augusztus 10. 12:32

Belépőszintű multifunkciós a Xeroxtól

Új, belépő szintű multifunkciós készüléket mutatott be a Xerox, a Phaser 6121MFP elsősorban kisebb irodák, munkacsoportok nyomtatási, szkennelési és másolási problémáit hivatott megoldani, de alkalomadtán faxolni is tud.

A Phaser 6121MFP háromféle változatban kapható. Az S jelű alapkivitel csak USB2.0 csatlakozóval rendelkezik, az N-es változat már 10/100 Mbps Ethernet-portot is kapott, így hálózatba kapcsolható, így képes e-mailbe szkennelni, faxolni, valamint második papírtálcával is bővíthető. A legtöbb szolgáltatást a D jelű változat tartalmazza, amely alapkiépítésben is képes automatikus kétoldalas másolásra és nyomtatásra.

A készülék 1200x600 dpi felbontású képeket nyomtat, az első oldal előállítása színesben 22 másodpercet, fekete-fehérben 12 másodpercet vesz igénybe. Mindhárom változat 200 lapos papíradagoló tálcát tartalmaz, de az N és a D modell egy külön tartozékként rendelhető 500 lapos adagolóval is kiegészíthető, így összesen 700 lapot kezel. A család két nagyobbik tagja emellett 35 lapos automatikus dokumentumadagolót is tartalmaz.

\"\"

A Phaser 6121MFP képes poszternyomtatásra is, ezek több nyomatból állnak, amelyek egy nagyobb képpé állíthatók össze, említésre méltó képesség még a több oldal egy lapra történő nyomtatása, az igazolványmásoló funkció (az irat mindkét oldala egy oldalra kerül), a LAN-fax szolgáltatást, illetve a PC-re, e-mailbe, FTP-re és USB-s adathordozókra történő szkennelés.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról