Szerző: Vörös Péter

2000. augusztus 5. 13:12

A Sony PlayStation2 európai bemutatója november 24-én lesz

A lépésre azért volt szükség, mert az eredetileg tervezett október 26-i szimultán európai/amerikai megjelenés mellett a Sony kalkulációi szerint nem lettek volna képesek kielégíteni az igényeket. Az USA bemutató változatlanul október 26-a, míg az európai piacra dobás november 24-én lesz. A Sony szóvivője szerint a cégnek az előrejelzések szerint csak így sikerül elegendő PAL-kompatibilis konzolt gyártani az európai bemutatóhoz.

A Sony eredeti tervei szerint a jövő márciusban végződő pénzügyi évben összesen 10 millió PlayStation2-t fognak eladni, ebből 4 millió-t Japánban és 3-3 milliót Észak-Amerikában ill. Európában. A dolgok jelenlegi állása szerint Japánban sikerül elérni a 4,8 millió db-ot jövő márciusig.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról