Szerző: Ady Krisztián

2000. augusztus 4. 14:03

PC-Format DVD melléklettel

Elég régen szemezgettem már híreket a DVD2000 oldaláról, pedig jópár újdonság felkerült a nyaralások után hozzájuk. Például letölthetjük a legújabb WinDVD, a 2.2-es trial-jét, vagy olvashatunk a most megjelent Jeanne dArc 2-es régiójú DVD lemezről egy gyors élménybeszámolót...állítólag most ez az egyik legjobb (frissen megjelent) film. Gyorsan el is fogyott sajnos.

Elég régen szemezgettem már híreket a DVD2000 oldaláról, pedig jópár újdonság felkerült a nyaralások után hozzájuk. Például letölthetjük a legújabb WinDVD, a 2.2-es trial-jét, vagy olvashatunk a most megjelent Jeanne d'Arc 2-es régiójú DVD lemezről egy gyors élménybeszámolót...állítólag most ez az egyik legjobb (frissen megjelent) film. Gyorsan el is fogyott sajnos.

Amiről viszont még egy szót sem szóltunk - s ezt nagyon helytelennek tartom - az a tény, hogy a PC-Format augusztustól már nem csak 2 CD-vel kapható, hanem hazánkban elsőként DVD melléklettel is megvásárolható. A 4GB-nyi anyag szerintem magáért beszél, és ebből is látható, hogy sokkal több böngésznivaló van a DVD-n, mint a 2 CD-n...BoY ezt sem hagyhatta szó nélkül, ezért jump to DVD2000...
a címlapról