Szerző: Kovács Attila

2000. augusztus 3. 21:51

Túlhajtás-barát Epox Athlon alaplap

A VR-Zone -on olvashatunk arról, hogy az Epox szorzóállító kapcsolókkal fogja ellátni az alaplapjait annak érdekében, hogy SocketA-s processzorunkat még könnyebben túl tudjuk hajtani.

A VR-Zone-on olvashatunk arról, hogy az Epox szorzóállító kapcsolókkal fogja ellátni az alaplapjait annak érdekében, hogy SocketA-s processzorunkat még könnyebben túl tudjuk hajtani.

Milyen érdekes: két héttel ezelőtt még mindenki feszülten figyelte a SocketA-s processzorok szorzóállításával kapcsolatos híreket, mivel akkor még semmi sem volt biztos. Az elmúlt két hétben az események felgyorsultak: kiderült, hogy hogyan lehet megszüntetni a SocketA-s processzorok szorzóblokkolását, illetve megjelentek az első olyan alaplapok is (ASUS A7V), amik a szorzó állítását kis kapcsolókkal teszik lehetővé. Remélhetőleg ez a tendencia folytatódni fog és a jövőben megjelenő alaplapok már "fel lesznek készítve" arra, hogy biztonságosan és -nem utolsó sorban- kényelmesen lehessen átállítani a processzorunk szorzóját.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról