Szerző: Vörös Péter

2000. augusztus 3. 10:21

Microsoft Application Center 2000: az első nyilvános tesztváltozat

Az e-kereskedelmi Web-helyek kezeléséhez szánt új szoftver megoldás tagjai: a Windows 2000 op rendszer, az SQL Server 2000 adatbáziskezelő, az Exchange 2000 üzenet menedzsment szoftver, és a BizTalk Server (az MS XML-alapú szoftvere különböző számítógép rendszerek Interneten keresztül történő összekötésére).

Az Application Center 2000 révén a szoftverfejlesztők fürtözhetik Web-helyeiket számítógépeken. Az új termékkel lehetőség lesz ún. terhelés kiegyensúlyozásra (load balancing), azaz arra, hogy a műveleteket jóval egyenletesen osszák szét (így a rendszer nem válik túlterheltté). A termék ezenkívül folyamatosan figyeli a számítógéprendszerek "egészségét", egyetlen gépnek tekintve azokat, így sokkal egyszerűbben lehet észlelni és javítani a hibákat.

Elemzők szerint főként a Windows 2000 Data Center + Application Center 2000 kombináció lehet ideális e-kereskedelmi Web-helyek futtatásához. Az Application Center 2000 végleges változata a negyedik negyedévben jelenik meg és processzoronként 2.999 $-ba fog kerülni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról