Szerző: mz

2000. augusztus 2. 18:36

Claudia Schiffer és a Palm

A csúcstechnológiát képviselő Palm, és a szintén csúcsot - csak más témában - képviselő Claudia Schiffer szövetkeztek egymással, céljuk a Palm Vx egy új, exklúzív sorozatának eladása.
A topmodell - saját bevallása szerint - már jó ideje felfedezte magának a high-tech ipart, de eddig várt a megfelelő alkalomra, hogy megjelenjen a területen. A modell csodálatáról biztosította a Palmot, szerinte a cég a legújabb technológiát adja fogyasztói kezébe úgy, hogy az a hozzá nem értők számára is könnyen érthető marad; illetve valószínűleg a Palm részéről sem fukarkodtak a bókokkal. Közös célja a társulatnak az, hogy Claudia segítségével minél szélesebb tömegekhez jutassa el a Palm termékeit. Szerenék, ha a Palm neve nemcsak a tech-kultűrában válna széles körben ismertté, hanem mondjuk a pop-kultúrában is.
A Palm Vx Claudia Schiffer Edition kéziszámítógép előre láthatóan az ősz folyamán lesz elérhető. Az érdeklődők már most is ellátogathatnak a www.claudiaschiffer.com címre, ahol egyelőre sajnos valódi tartalom nincs, de fel lehet iratkozni egy levelezési listára. A Palm szándéka vélhetően ezzel a titokzatoskodó módszerrel is az, hogy minél kivételesebb, lehetőleg minél nagyobb rajongói kör által elismert termékkel jelenjen meg a piacon - az új gépet várhatóan árban, tervezésben, kinézetben és elérhetőségben is ehhez fogják igazítani.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.