:

Szerző: mz

2000. augusztus 2. 18:33

Csökken a HP CapShare 920 zsebmásoló ára

Tegnapi bejelentése szerint a Hewlett-Packard Company 127.000 forintról 89.000 forintra csökkenti a papíron rendelkezésre álló dokumentumok elektronikus rögzítésére, tárolására és megosztására képes HP CapShare 920 zsebmásoló árát.
A HP CapShare 920 e-copier felhasználóinak csupán végig kell húzniuk a 355 gramm súlyú eszközt a kiszemelt dokumentumon, és másodpercek alatt kész az elektronikus másolat. A rögzített anyagot ezután egyetlen gombnyomással eljuttathatják laptopjukra, kézi vagy asztali számítógépükre további szerkesztés, esetleg e-mail vagy e-fax formájában történő továbbküldés céljából. Ha a dokumentumot infravörös technológiával működő (infrared-enabled) nyomtatóra továbbítják (pl. LaserJet 2100, 4050TN), azonnali papírmásolatokat készíthetnek róla.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.