Szerző: Bodnár Ádám

2000. augusztus 2. 12:53

A Dell értékesíti a GoAmerica szolgáltatásait

Az amerikai piac egyik vezető PC-gyártója a Dell, és a kábel nélküli internetszolgáltatást nyújtó GoAmerica megállapodása szerint a Dell az amerikai ügyfeleinek a saját kereskedelmi hálózatán keresztül értékesíti majd a GoAmerica GoWeb szolgáltatását.

A GoWeb segítségével a GoAmerica lefedettségi területén az ügyfelek közvetlenül elérhetik az internetet személyi hívójukról, kéziszámítógépükről, notebook-jukról vagy más internet-képes berendezésükről. A GoWeb ráadásul tömöríti és kódolja is az internetese tartalmat, lehetőséget adva bizalmas információk átvitelére vagy üzleti tranzakciók bonyolítására.

A Dell vásárlói kedvezményesen juthatnak új mobil internet-eszközökhöz, de a GoWeb szolgáltatást természetesen külön is megvásárolhatják. A Dell ezen akcióját ebben a hónapban indítja el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.