Szerző: Kovács Attila

2000. augusztus 2. 02:59

Matrox Tweak Utility 2

A Matox kiadta a házi finomhangoló programjának az újabb változatát, a 2.00.006 verziószámot viselő Matrox Technical Support Tweak Utility-t. A program támogajta mind a G200 mind pedig a G400-as chippel szerelt Matrox videokártyákat. Többek között olyan dolgokat lehet vele beállítani, hogy milyen AGP módban fusson a kártya, D3D alatt be illetve ki tudjuk kapcsolni a VSync-et, az OpenGL-t különböző előre beállított értékre tudjuk optimalizálni mint például a sebesség, ráadásul vannak további beállítási lehetőségek is, amivel például a BusMastering használatát tudjuk kapcsolgatni. Windows 98 alatt szükséges a 6.xx-es, legújabb driverek használata, de a program támogatja a Windows NT4-et illetve Windows2000-et is.

A Matox kiadta a "házi" finomhangoló programjának az újabb változatát, a 2.00.006 verziószámot viselő Matrox Technical Support Tweak Utility-t. A program támogajta mind a G200 mind pedig a G400-as chippel szerelt Matrox videokártyákat. Többek között olyan dolgokat lehet vele beállítani, hogy milyen AGP módban fusson a kártya, D3D alatt be illetve ki tudjuk kapcsolni a VSync-et, az OpenGL-t különböző előre beállított értékre tudjuk optimalizálni mint például a sebesség, ráadásul vannak további beállítási lehetőségek is, amivel például a BusMastering használatát tudjuk kapcsolgatni. Windows 98 alatt szükséges a 6.xx-es, legújabb driverek használata, de a program támogatja a Windows NT4-et illetve Windows2000-et is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról