:

Szerző: Kovács Attila

2000. augusztus 1. 00:50

Mit is látott az Amiga a Matrox polcain???

Az Amiga egyik képviselője egy fórumban elmondta miért választották a Matroxot partnerként. Íme amire az Amiga embere válaszolt:

Az Amiga egyik képviselője egy fórumban elmondta miért választották a Matroxot partnerként. Íme amire az Amiga embere válaszolt:
Minden szép és jó, de a Matrox éppenséggel nem a legjobb 3D kártyákkal folgalkozó cég. Az nVidia sokkal jobban "ott van a szeren", ráadásul sokkal olcsóbb is. A Matroxok valóban tökéletesek 2D-s felhasználásra, dehát 3D-hez, én nem értek egyet ezzel a döntéssel. Talán Bill Gates voksa az nVidia mellett azt jelenti, hogy más konzolba/gépbe már nem is érdemes őket belerakni?
Amigás válasz:
Fogadásokat kötöttünk az irodában arra, hogy ezt a bejelentést hogyan fogják téves lépésnek magyarázni...

Elmentünk Montreálba és egy teljes napot töltöttünk a Matrox laboratóriumaiban. Láttuk a G800-at és azokat a termékeket amik a G800 után fognak megjelenni. Ők egy teljesen más utat járnak, ugyanis amellett, hogy komoly hangsúlyt fektetnek a poligonszám növelésének lekezelésére, még olyan funkciókat ágyaznak bele a termékeikbe, amik tovább növelik a valósághűséget anélkül, hogy növelnék a poligonszámot.

Összegezve a Matroxnak van a legjobb videohardvere, és ez az amit az amigások már régóta követelnek tőlünk.
Ez csak néhány volt azok közül az indokok közül amik miatt a Matroxot választottuk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.