Szerző: bzd

2000. október 14. 23:51

Szuperhűtés + egy átalakított ASUS A7V = Duron 600@1100MHz

Egy japán tuningőrült megforrasztotta ASUS A7V alaplapját és egy elég izmos hűtést fabrikált a processzorra. Az eredménye az, hogy most 1100MHz-en vígan használja a Linuxot.

Már régóta tudjuk, hogy az ASUS A7V-t meg lehet piszkálni, hogy ne 1.85V legyen a legmagasabb beállítható magfeszültség a procinak. Egy lelkes túlhajtó kipróbálta a dolgot és most Peltier & vízhűtés párosítással 1.1GHz-en használja a Linuxot... Erasmus kolléga és a cikk eredeti szerzője jóvoltából a képriport már a Cool-it hasábjain is megtekinthető, mert innen csak gyorsabban jön le, mint Japánból.





[oldal:Képek a hűtésről]









[oldal:Képek a gépről és az eredményekről]






A képekre kattintva azok bejönnek eredeti (általában 1152*864) méretükben. Köszönet Michiel Mitchell-nek, aki lehetővé tette nekünk, hogy cikke a mi szerverünkre is felkerülhessen!
[Superior Cooling Methodologies]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról