Szerző: bzd

2000. szeptember 16. 23:17

Bari vizes táphűtése

Amikor Bari először mondta, hogy vízzel szándákozik hűteni a tápegységét azt hittem, hogy csak viccel. Ugyanis el nem tudtam képzelni, hogy hogyan békíti majd ki a vizet és az áramot... Ez a megoldás viszont tipikusan az egyszerű, de nagyszerű kategóriába esik. A tápban az un. teljesítménytranzisztorokat kell hűteni. Aki szedett már szét tápegységet az tudja, hogy ezekhez a tranzisztorokhoz hűtőborda kapcsolódik. Bari ezeket a hűtőbordákat cserélte le vízhűtőkre... Ezzel egycsapásre megoldotta az olajban pancsolás és a hangos tápegységventillátor problémáját. Természetesen az összeszerelést hosszas teszt előzte meg, mert a tápban kifolyó víz a gépre és gazdájára nézve is halálos veszélyt jelenthet!!!

Amikor Bari először mondta, hogy vízzel szándákozik hűteni a tápegységét azt hittem, hogy csak viccel. Ugyanis el nem tudtam képzelni, hogy hogyan békíti majd ki a vizet és az áramot... Ez a megoldás viszont tipikusan az "egyszerű, de nagyszerű" kategóriába esik. A tápban az un. teljesítménytranzisztorokat kell hűteni. Aki szedett már szét tápegységet az tudja, hogy ezekhez a tranzisztorokhoz hűtőborda kapcsolódik. Bari ezeket a hűtőbordákat cserélte le vízhűtőkre... Ezzel egycsapásre megoldotta az olajban pancsolás és a hangos tápegységventillátor problémáját. Természetesen az összeszerelést hosszas teszt előzte meg, mert a tápban kifolyó víz a gépre és gazdájára nézve is halálos veszélyt jelenthet!!!







Ha a képekre kattintasz, akkor azok egy új ablakban bejönnek eredeti méretükben (640*480).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról