Szerző: Vörös Péter

2000. március 14. 22:05

A Kingston Technology 20%-kal csökkentette DRAM modul árait

A kaliforniai cég hosszú távúnak tartja a DRAM árak csökkenését, ezért úgy döntött, hogy átlagosan 20%-kal csökkenti DRAM árait. (A február végi áremelkedést a cég a „no-name gyártók nekilendülésének tudja be, amelyet főként a Pentium III-asok jobb elérhetősége hajtott; ennek ellenére a cég az árcsökkentés mellett tette le a voksát.) Legjobban a Macintosh modulok árai csökkentek, itt 25-27%-os volt az esés, míg az olyan nagy PC gyártók, mint az IBM és a Dell 21%-os csökkenéssel számolhatnak; a Compaq és a Hewlett-Packard egyes modelljeiben használt modulok ára pedig 17-19%-kal lett alacsonyabb.

A kaliforniai cég hosszú távúnak tartja a DRAM árak csökkenését, ezért úgy döntött, hogy átlagosan 20%-kal csökkenti DRAM árait. (A február végi áremelkedést a cég a „no-name" gyártók nekilendülésének tudja be, amelyet főként a Pentium III-asok jobb elérhetősége hajtott; ennek ellenére a cég az árcsökkentés mellett tette le a voksát.) Legjobban a Macintosh modulok árai csökkentek, itt 25-27%-os volt az esés, míg az olyan nagy PC gyártók, mint az IBM és a Dell 21%-os csökkenéssel számolhatnak; a Compaq és a Hewlett-Packard egyes modelljeiben használt modulok ára pedig 17-19%-kal lett alacsonyabb. [EB News]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról