Szerző: sammer

2000. július 21. 03:30

Halo Pc-re és Mac-re is

A Microsoft egy közleményben nyugtatta meg a PC és Macintosh tulajdonosokat: a Halo-t az Xbox mellett elkészítik az említett két platformra is! Íme egy részlet a sajtóközleményből:

A Macintosh-ra megjelenő játékok között elsőként várható a méltán nagysikerű valósidejű stratégiai játék, az Age of Empires II: The Age of Kings, valamint a Links LS és a Flight Simulator legújabb változatai. Ezekből a díjnyertes termékekből összesen körülbelül 10 millió példányt adtunk el világszerte. A Bungie Studios fejlesztésében készülő Halo játék is természetesen meg fog jelenni Mac-re, valamint PC-re és Xbox-ra is ki fogja adni a Microsoft.

"A Microsoft, mint "multiplatform" cég elkötelezte magát, hogy a (várhatóan) világsikerű játékait PC-re, Xbox-ra és egyéb platformokra is elkészítse," mondta Ed Fries, a Microsoft játékkiadó részlegének alelnöke. "Különösen elégedettek vagyunk a Bungie elhatározásával, miszerint a Halo-t, és a hasonló játékait több platformra is elkészítik, így Macintosh-ra is."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról