Szerző: Bodnár Ádám

2000. július 18. 13:06

ASACA DVD-RAM háttértároló: akár egy hónap folyamatos filmnézés!

Az ASACA új DVD-RAM háttértárolója második generációs 9,4 GByte kapacitású Panasonic DVD-RAM egységekből épül fel. Az ASACA TeraCart Digital Virtual Storage Library akár 192 egységgel is bővíthető, így tárolókapacitása egészen 109 terabyte-ig növelhető. Amennyiben ezt a tárolókapacitást teljes mértékben MPEG2 filmekre fordítjuk, akár egy hónapig (pontosan 29 napig) DVD-zhetünk kedvünkre.

Az ASACA új termékét főként televíziócsatronák számára kínálja, hiszen lehetővé válik egy igen hosszú műsorfolyam kiváló minőségben történő programozható folyamatos lejátszása.

A TeraCart Digital Virtual Storage Library ára 20,000 dollárral indul, de egy 24 DVD-RAM egységből álló rendszerért már 300,000 dollárt kell fizetni.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.