:

Szerző: Koi Tamás

2009. március 3. 16:09

Első európai mobiltelefon-márkaboltját nyitotta meg Budapesten az LG

Megnyitotta mobiltelefonokra specializálódott márkaboltját az LG Electronics. Az új üzlet nem csak hazánkban, de Európában is egyedülálló, jóllehet más, nyugat-európai országokban régóta működnek olyan LG márkaboltok, melyek a cég szélesebb termékválasztékát forgalmazzák.

[HWSW] Megnyitotta mobiltelefonokra specializálódott márkaboltját az LG Electronics. Az új üzlet nem csak hazánkban, de Európában is egyedülálló, jóllehet más, nyugat-európai országokban régóta működnek olyan LG márkaboltok, melyek a cég szélesebb termékválasztékát forgalmazzák.

Kárpáti Zoltán, a cég GSM-értékesítési vezetője az LG Mobile szaküzlet megnyitásakor elmondta, hogy a vállalat a kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére mostanra látta elérkezettnek az időt egy saját márkabolt megnyitására. A budapesti Mammut II. Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban megtalálható boltot ugyanakkor szokás szerint nem az LG hazai leányvállalata, hanem egy franchise partner üzemelteti, mely az anyacég teljes támogatását élvezi (az üzlet kialakításával, megtervezésével kapcsolatos költségeket például az LG állta).

Az LG Mobile boltban az operátorok választékából is ismert LG mobiltelefonokon és tartozékokon túl a vállalat teljes, Európában forgalmazott mobiltelefon-termékválasztéka elérhető, a márkabolt ezen kívül teljes körű szervizszolgáltatást és terméktámogatást nyújt. Az üzletben így nem csak a boltban vásárolt készülékeket veszik át javításra, hanem hivatalos szervizpontként minden meghibásodott, LG garanciával árult telefont bevesznek, függetlenül a vásárlás helyétől.

Az LG Electronics magyarországi leányvállalata egyelőre nem vár átütő értékesítési teljesítményt a bolt megnyitásától, Kárpáti kérdésre válaszolva elmondta, hogy központi helyen nyílt üzlet elsődleges célja a márkaimázs erősítése. Az üzletágvezető lapunk kérdésére kifejtette, hogy a vállalat jelenleg nem tervezi más boltok nyitását hazánkban, és jelenleg arról sem tud, hogy hasonló, LG Mobile üzletek nyílnának más európai országokban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.