Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Egyszerű, de szép a Samsung új belépőszintű mobilja

Bányai György, 2009. február 02. 10:56
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Samsung nem csak a magasabb árkategóriás mobiljaira fektet nagy hangsúlyt, hanem a belépőszintre pozícionált modellekre is, erre ékes bizonyíték a most bejelentett S3500, mely a gyártó közkedvelt U900 Soul formavilágát hozza a mindenki által megvásárolható szintre.

[HWSW] A Samsung nem csak a magasabb árkategóriás mobiljaira fektet nagy hangsúlyt, hanem a belépőszintre pozícionált modellekre is, erre ékes bizonyíték a most bejelentett S3500, mely a gyártó közkedvelt U900 Soul formavilágát hozza a mindenki által megvásárolható szintre.

A Samsung S3500 egy sallangmentes burkolattal megáldott, szétcsúsztatható mobil, mely a csinos, egyben igen vékony készülékház alatt alapszolgáltatásokat nyújt. A mobilban találunk böngészőt is, mely azonban a megjelenítendő oldalakat maximum EDGE-kódolás sebességével kaphatja az arra alkalmas hálózatokban. Az S3500 kijelzője 240x320 képpont felbontású és 262 ezer szín megjelenítésére képes.

Az új Samsung mobil rendelkezik Bluetooth-adóvevővel, csekély 32 megabájtnyi belső memóriája pedig microSD kártyákkal bővíthető használható méretűre. A telefon multimédiás tárháza legfőképp egy MP3-lejátszóra és FM-rádióra támaszkodik, a képkészítés pedig a hátoldali 2 megapixeles fényképező feladata. A 100x48x13,9 milliméteres készülék USB-csatlakozóval kapcsolható a számítógéphez, így könnyűszerrel másolhatók rá, illetve róla az adatok.

A Samsung S3500 árát még nem közölte a gyártó, bár több mint biztos, hogy alacsony lesz. A készüléket -- melyet a közelmúltban vizsgált az amerikai Szövetségi Hírközlési Bizottság (FCC) -- a Samsung először a tengerentúli és az ázsiai piacon teríti, de utána a hazai szolgáltatóknál is megjelenhet. Az S3500-at először két hét múlva, a Mobile World Congress rendezvényen lehet majd élőben látni.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.