Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Karórába épített, HSDPA-képes mobiltelefont mutatott be az LG

Bányai György, 2009. január 09. 10:23
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az LG megerősítette, hogy 2009 harmadik negyedévében olyan, HSDPA-adatkapcsolatra képes mobiltelefonnal jelentkezik, mely egy karórába lesz beépítve. Az 1,43 hüvelykes színes kijelzővel ellátott óramobil Európában is kapható lesz.

[HWSW] Az LG megerősítette, hogy 2009 harmadik negyedévében olyan, HSDPA-adatkapcsolatra képes mobiltelefonnal jelentkezik, mely egy karórába lesz beépítve. Az 1,43 hüvelykes színes kijelzővel ellátott óramobil Európában is kapható lesz.

Az LG GD910 Bluetooth-kapcsolaton keresztül köthető össze a headsettel, amely fontos tartozék lesz, hiszen az órát fülünkhöz tartva nem lenne kényelmes a telefonálás. A mobilóra előlapján (számlapján) egy kamera is megtalálható, így gond nélkül bonyolíthatók vele akár videohívások is. Az LG GD910 mindössze 13,9 milliméter vékony -- a Casio G-Shock ütésálló karórái vastagabbak nála. A GD910 kijelzője érintésérzékeny, 2x3-as elosztásban feszülnek rá a menüpontok ikonjai.

LG GD910

A telefon hangutasítáéssal is vezérelhető lesz, a parancsokat a Bluetooth headseten, vagy az óratokba épített mikrofonba is diktálhatjuk. A GD910 képes lesz a szöveges üzenetek, emailek felolvasására is, emellett zenelejátszóként is használható majd. A telefon az idei év harmadik negyedévében már elérheti a nagyobb európai mobilszolgáltatókat. A gyártó a karóra-telefon árával kapcsolatban még nem közölt részleteket.