Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

A Sony 12 megapixeles kompakttal egészítette ki W-sorozatát

Bányai György, 2009. január 08. 14:40
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony frissített W-sorozatán, melyet most egy 12,2 megapixeles taggal egészített ki. Az új fényképező letisztult burkolatban, olcsón kínálja a nagy felbontást és a négyszeres optikai közelítést.

[HWSW] A Sony frissített W-sorozatán, melyet most egy 12,2 megapixeles taggal egészített ki. Az új fényképező letisztult burkolatban, olcsón kínálja a nagy felbontást és a négyszeres optikai közelítést.

A fényképező nem a legdrágább modellek egyike, 190 dolláros áron márciustól már megvásárolhatóvá válik. A kompaktgép a hagyományos építési módot követi és alapvetően az automata üzemmód kedvelőinek kíván a kedvében járni. A kedvező árba belefért az arcfelismerésre, pislogásérzékelésre és mosolyidőzítésre alkalmas autofókusz, az automata témamódválasztó is, utóbbi öt fotózási körülményből válogat.

Sony DSC-W220

A DSC-W220 15 megabájtnyi belső memóriáját a gyártótól nem szokatlan módon, Memory Stick Duo kártyaváltozatokkal egészíthetjük ki, a tárolt képek és filmek akár HD minőségben is lejátszhatók az arra alkalmas tévéken, igaz az ehhez szükséges HDMI-kábel nem része a csomagnak, azt külön kell beszerezni. A fényképezőt lítiumion akkumulátor hajtja, és fekete, ezüst, rózsaszín, illetve kék színekben válik elérhetővé.

A 30 milliméteres kezdőlátószögű Carl Zeiss Vario-Tessar optika jó minőségéhez kevés kétség fér. A fényképező rendelkezik optikai rázkódásvédelemmel is, hátoldala pedig 2,7 hüvelykes kijelzőt rejt, mely 230 ezer képpontot tartalmaz.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.