:

Szerző: Vörös Péter

2000. március 14. 18:39

Beindult az első S3-Via chip tömeggyártása

A három hónapos közös vállalat tegnap jelentette be első integrált chip-jét, amelyet asztali PC-kbe szánnak. A szállításokat meg is kezdték a világ öt legnagyobb PC gyártói közül az egyik részére, de annak kilétét nem fedték fel. Az S3-Via egyik vezetője, Rick Bergman szerint a cég jelentős előrelépést tett és asztali ill. hordozható gépekbe szánt integrált chip-ek egész családját fogják hamarosan piacra dobni. A cég tervei között szerepel az AMD Athlon-alapú laptop és asztali PC-kbe szánt termékek gyártása.

A három hónapos közös vállalat tegnap jelentette be első integrált chip-jét, amelyet asztali PC-kbe szánnak. A szállításokat meg is kezdték a világ öt legnagyobb PC gyártói közül az egyik részére, de annak kilétét nem fedték fel. Az S3-Via egyik vezetője, Rick Bergman szerint a cég jelentős előrelépést tett és asztali ill. hordozható gépekbe szánt integrált chip-ek egész családját fogják hamarosan piacra dobni. A cég tervei között szerepel az AMD Athlon-alapú laptop és asztali PC-kbe szánt termékek gyártása. [EB News, Yahoo]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.