Szerző: zimi

2008. október 14. 09:56

Kis helyigényű lézeres multifunkciós a HP-tól

Elsőként a gépház oldalába épített tűzőgép tűnhet fel a szemlélőnek a HP új lézeres multifunkciósán, de a gyártó ennél sokkal többel, a vállalati munkafolyamat javításával kecsegtet.

[HWSW] Elsőként a gépház oldalába épített tűzőgép tűnhet fel a szemlélőnek a HP új lézeres multifunkciósán, de a gyártó ennél sokkal többel, a vállalati munkafolyamat javításával kecsegtet.

Nemrégiben számoltunk be a HP új, fotóhoz közeli minőségben dolgozó LaserJet CP3525 lézernyomtató-sorozatáról, mely lehetővé teszi, hogy azonos nyomtatóval készítsük el az irodai dokumentumokat és a kis példányszámú marketing-anyagainkat is. Ugyanerre a nyomtatóműre épül az új CM3530-as multifunkciós-sorozat, mely ennek folytán nyomatminőségben és nyomtatási funkciókban megegyezik a CP3525 lézernyomtatókkal és alapterületben sem igényel azoknál sokkal többet. Percenként 30 monokróm vagy színes lap előállítására képes ImageREt 3600 rendszerben, ahol a címezhető felbontás 1200x600 dpi, de egyetlen képponton belül nagy számú színvariáció lehetséges. Ez és a kémiailag növesztett ColorSphere toner teszi lehetővé a lézernyomtatóktól megszokottnál jobb minőségű színkeverést.

HP CLJ CM3530
HP CLJ CM3530 – az alapváltozat

A gyártó nem pusztán nagy teljesítményt ígér közleményében, hanem olyan, 3-10 személyes munkacsoportok kiszolgálását, amiknek nincs szükségük A/3-as nyomtatásra, másolásra és szeretnék javítani az irodai munkafolyamatok hatékonyságán. Ehhez hozzáadott szolgáltatásaival kíván fokozottan hozzájárulni a CM3530-as sorozat, mely a digitális azonosítástól (PIN, LDAP/Active Directiry, Kerberos vagy NetWare) kezdődően kiterjed nem csak az e-mailes továbbküldésre, hanem az optikai szövegfelismerésre is, beleértve a dokumentum kulcsszavakkal való ellátását is (metadata). Nincs akadálya annak, hogy különféle formátumokra (XML, kershető PDF, text, RTF, RTM) alakítsuk, illetve adatbázisokba küldjük a dokumentumokat, így beillesztve azokat a digitális munkafolyamatba A Digital Sending Software (DSS) nem része az alapkiépítésnek, ahogy az 500 lapos második adagoló, az EIO-illesztésű titkosított merevlemez és a faxmodul is kiegészítőnek számít.

Apró különlegesség a CM3530fs modell oldalába épített motoros iratkapcsozó, ami a CM3530 változatból hiányzik. Ne automatikus fűző-kapcsozó egységre gondoljunk, pusztán egy kis kényelmi extrára, amibe kézzel adagolhatunk egy-egy vékony köteg dokumentumot. Megemlíti még a gyártó közleménye a kompakt kellékanyag-kazetták 10000 oldalas kapacitását, minek kapcsán kedvező nyomtatási költségeket ígér. Pontosat a novemberre várható hazai bevezetés után tudhatunk meg a gépről.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

ICQ

13

28 év után búcsúzik az ICQ

2024. május 27. 10:38

Számos tulajdonosváltás után itt az ideje annak, hogy elhagyja a terepet az egykor népszerű üzenetküldő kliens, ami idővel domaninciáját vesztette a WhatsApp és társaival szemben.