Szerző: Koi Tamás

2008. szeptember 12. 10:16

Villámgyors, munkacsoportok részére fejlesztett szkenner érkezik a Canontól

Meghatározott munkafolyamatok -- például számlák vagy űrlapok feldolgozása -- gyors elvégzésére alkalmas, villámgyors lapolvasóval bővítette választékát a Canon. Az imageFORMULA DR-3010C a gyártó leggyorsabb munkacsoportos szkennere -- a készülék percenként harminc lap (duplex üzemmódban hatvan kép) beolvasására képes.

[HWSW] Meghatározott munkafolyamatok -- például számlák vagy űrlapok feldolgozása -- gyors elvégzésére alkalmas, villámgyors lapolvasóval bővítette választékát a Canon. Az imageFORMULA DR-3010C a gyártó leggyorsabb munkacsoportos szkennere -- a készülék percenként harminc lap (duplex üzemmódban hatvan kép) beolvasására képes.

A kis- és középvállalkozások számára készült DR-3010C különböző formátumokban teszi lehetővé a felhasználók számára dokumentumaik rögzítését, rendszerezését és megosztását. A gép funkciógombjaira makrószerűen kilenc különböző feladat programozható be, a rendszeres feladatok -- például az e-mailbe, nyomtatóra vagy kereshető PDF-fájlba történő beolvasás -- így egyetlen gombnyomással elvégezhetők.

Canon DR-3010C

A DR-3010C feldolgozási funkciói között megtalálható a valós idejű szövegelforgatás, az automatikus lapméret-detektálás, valamint a ferdeségkiegyenlítés. Az automatikus színfelismerési funkciónak köszönhetően csökkenthető a létrehozott fájlok mérete, amely lehetővé teszi a dokumentumok gyorsabb beolvasását és feldolgozását. A készülékre naponta maximum 3000 oldal feldolgozása bízható, ami bőven meghaladja egy átlagos iroda, munkacsoport igényeit.

A könnyebb beolvasás, rendszerezés, valamint dokumentumkezelés érdekében a Canon imageFORMULA DR-3010C szoftvercsomagja tartalmazza a CapturePerfect, az OmniPage, a PaperPort és az Adobe Acrobat Standard programokat. A BizCard Reader program a névjegykártyák beolvasásához és az adatok beazonosításához nyújt segítséget. A múlt hónapban bejelentett szkenner szeptember elejétől érhető el a Canon európai viszonteladóinál.

a címlapról