Szerző: zimi

2008. július 30. 15:15

Önmagát telepítő hordozható fotónyomtató a HP-tól

Hatcentiméteres képátlójú képernyővel szerelték fel az új HP Photosmart A532 kompakt fotónyomtatót, mely így lehetővé teszi az önálló, számítógép nélküli használatot is. A színes kijelző nem csak a képek, hanem néhány alapvető javító- és színeffektus kiválasztásában is segítséget jelent. Legfeljebb 13x18 centiméteres fotókat készíthetünk vele, a gyártó az egyidejűleg megújult HP Advanced Photo Paper médián tapintásnak ellenálló és tartós nyomatokat ígér.

[HWSW] Hatcentiméteres képátlójú képernyővel szerelték fel az új HP Photosmart A532 kompakt fotónyomtatót, mely így lehetővé teszi az önálló, számítógép nélküli használatot is. A színes kijelző nem csak a képek, hanem néhány alapvető javító- és színeffektus kiválasztásában is segítséget jelent. Legfeljebb 13x18 centiméteres fotókat készíthetünk vele, a gyártó az egyidejűleg megújult HP Advanced Photo Paper médián tapintásnak ellenálló és tartós nyomatokat ígér.

Mindössze 1,31 kilogrammos tömege és beépített fogantyúja révén nem ügy a készülék szállítása, alkalmi eseményeken történő használata afféle "party-nyomtatóként". Leginkább önállóan, PictBridge csatlakozású fényképezőgéppel, USB-meghajtóról vagy memóriakártyáról célszerű használni a PhotoSmart A532-t, aminek beépített kártyaolvasója Secure Digital/Multimedia Card, Memory Stick, Memory Stick Duo és xD-Picture Card formátumokat támogat (CompactFlash nem támogatott). A HP külön megvásárolható Bluetooth-adaptert is kínál a készülékhez, amivel a mobiltelefonos nyomtatást könnyíti meg.

HP Photosmart A532

A nyomtatóba égetett program nem kínál annyi effektust és szerkesztési lehetőséget, mint az érintőképenryős “nagy testvér”, a Photosmart A636. Lehetőséget ad azért a vörösszem automatikus korrekciójára, és néhány színeffektusból is választhatunk. Ugyanazzal a HP 110-es háromszínű nyomtatókazettával dolgozik a rendszer, mint a nagyobb, korábban részletesebben ismertetett Photosmart A636-os modell, azzal képminőségben és sebességben megegyező.

Az A532 PC-s nyomtatásra (USB) is ad lehetőséget, amihez nem kell CD-ről installálni a QuickConnect meghajtóprogramot, mivel az első csatlakoztatáskor automatikusan feltelepül bármely windowsos gépre. A Photosmart A532 már kapható itthon, árát a szokásosnál kicsit talán lejjebb, mintegy 25000 forintos szintre pozicionálta a gyártó.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról