Szerző: zimi

2008. június 30. 18:05

Posztertervező programot mellékel a Canon nagyformátumú nyomtatóihoz

Vállalati, oktatási, kiskereskedelmi, szabadidős valamint kormányzati szektorok számára egyaránt ajánlja a Canon új imagePROGRAF LP17 és imagePROGRAF LP24 nagy formátumú nyomtatóit. A gyártó egyszerűen használható szoftverrel igyekszik a nagy formátumú nyomtatás lehetőségét bárki számára elérhetővé tenni.

[HWSW] Vállalati, oktatási, kiskereskedelmi, szabadidős valamint kormányzati szektorok számára egyaránt ajánlja a Canon új imagePROGRAF LP17 és imagePROGRAF LP24 nagy formátumú nyomtatóit. A gyártó egyszerűen használható szoftverrel igyekszik a nagy formátumú nyomtatás lehetőségét bárki számára elérhetővé tenni.

A Canon Europe bemutatta az imagePROGRAF LP17 és az imagePROGRAF LP24, 17 (A/2) és 24 (A/1) hüvelyk méretű, általános használatra készült poszternyomtatóit. Közleményében külön kiemelte a gyártó a poszter, mint hatékony információtovábbító kiadvány fontosságát, vagyis azt, hogy a nagy méretű, gyakran élénk színű nyomatok felhívják magukra a figyelmet, így nem csak reklámozásban segíthetnek, hanem belső üzenetek továbbításában is, például osztálytermekben, irodákban valamint előadótermekben.

A két új termékhez olyan szoftvert mellékel a gyártó, mely lehetővé teszi, hogy nem csak nyomdai szakemberek, hanem bárki egyszerűen tervezhessen hatékony plakátot. A PosterArtist egy könnyen használható, Microsoft-alkalmazásokkal kompatibilis szoftvercsomag. Végigvezeti a felhasználókat a poszter tervezésének és nyomtatásának öt egyszerű lépésén, így lehetővé teszi, hogy a posztereket és figyelemfelkeltő anyagokat könnyedén elkészíthessék.

A gyártó szerint a szegély nélküli nyomtatásnak és gazdaságos üzemmódnak köszönhetően, az imagePROGRAF LP17 és LP24 segítségével csökkenthetők a nyomtatási költségek; a könnyű használatot és kényelmes munkakörnyezetet pedig a nagyméretű LCD képernyő és a csendes működés biztosítják. A nyomtatók nagy sebességgel dolgoznak, 1200 dpi felbontással az LP17 az A2-es méretű dokumentumokat 20 másodperc, az LP24 az A1-es nyomatokat pedig 33 másodperc alatt állítja elő. Akik művészi posztereket szeretnének készíteni, a papírfajták széles köréből is válogathatnak.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról