Szerző: Bodnár Ádám

2008. június 12. 09:18

Jövőre jöhet az új Microsoft Office

A Microsoft weboldalán egy ideig elérhető dokumentumban hivatkozott az Office SharePoint 2009-re, ami arra enged következtetni, hogy a redmondiak irodai szoftverének következő változatát Office 2009-nek fogják hívni, és jövőre jelenik meg.

[HWSW] A Microsoft weboldalán egy ideig elérhető dokumentumban hivatkozott az Office SharePoint 2009-re, ami arra enged következtetni, hogy a redmondiak irodai szoftverének következő változatát Office 2009-nek fogják hívni, és jövőre jelenik meg.

A Microsoft azóta eltávolította a kérdéses dokumentumból azokat a részleteket, amelyek az egyelőre Office 14 néven ismert szoftverre hivatkoztak. Az Office 14-gyel kapcsolatban egy érdekesség, hogy a babonás Microsoft az Office 12 kódnéven fejlesztett Office 2007 után következő verziót Office 14 névre keresztelte.

A Microsoft mindezidáig nem hozta hivatalosan nyilvánosságra sem az Office 14 megjelenésének időpontját, sem pedig azt, hogy az új szoftverbe milyen fejlesztéseket tervez. A 2009-es megjelenésről már korábban is szóltak hírek, azonban ahhoz, hogy ez valóban megtörténjen, az első és második bétát már az idén ki kellene adnia a Microsoftnak. Az sem elképzelhetetlen, hogy a Windows Vista és az Office 2007 mintájára a következő Office és asztali Windows (egyelőre Windows 7) is együtt érkezzen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról