Szerző: Ady Krisztián

2008. május 30. 13:11

Forintos átutalással is kérhetik már kifizetéseiket a hazai AdSense-megjelenítők

Hosszú várakozást, néhány kiválasztott hirdető bétatesztelését követően végre minden hazai AdSense hirdetésmegjelenítő egyszerűbben, gyorsabban, forintban kapott átutalással juthat hozzá az eddig dollárcsekkben kapott összegéhez.

[HWSW] Hosszú várakozást, néhány kiválasztott hirdető bétatesztelését követően végre minden hazai AdSense hirdetésmegjelenítő egyszerűbben, gyorsabban, forintban kapott átutalással juthat hozzá az eddig dollárcsekkben kapott összegéhez.

Az AdSense program segítségével a honlapok tulajdonosainak oldalain tartalomtól és aktuális szövegkörnyezettől függő, releváns hirdetések jelennek meg, illetve az AdSense keresőmező használatával a rendszer a keresések találati oldalain is tartalomhoz kapcsolódó hirdetéseket szerepeltet. A programban teljesen díjmentesen lehet részt venni.

A hirdetések megjelenítése után kapott összeget eddig csak csekkes formában, dollárban kaphatták meg a hazai résztvevők, melyet nem feltétlenül lehetett egyszerű beváltani -- a bankok egy része csak devizaszámlára hajlandó utalni az összeget és majd csak akkor, ha a csekk ellenértékét a Google kiegyenlítette. Más bankok másképpen járnak el.

A most bevezetett banki átutalás végre megoldja ezt a problémát, az adott időszakot követő hónap 5-én egyenesen a honlap tulajdonosának bankszámlájára érkezik meg az összeg, forintban. Ehhez mindössze még az adott hónap 15-e előtt be kell állítani a bankszámlát a fiókban, amit természetesen le is ellenőriznek egy kisebb összeg átutalásával.

Az AdSense oldala viszont ettől még nem fog forintban számolni, a felhasználó bevételét továbbra is dollárban számítják ki, amit aztán az utalás napi árfolyamon váltanak át forintra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról