Szerző: Bodnár Ádám

2008. május 26. 12:07

Magyarul is megtanult az SAP új ügyfélkapcsolati szoftvere

Az SAP bejelentette, hogy magyar nyelven is elérhető az SAP CRM 2007, amelyet még tavaly decemberben mutatott be a cég. Az új rendszer erőssége a felhasználói felület egyszerűsége és az integrált üzletifolyamat-platform érték. Erre megérte várni -- kommentálta a megjelenést Tracsek Ferenc, az SAP Hungary CRM-szakértője.

[HWSW] Az SAP bejelentette, hogy magyar nyelven is elérhető az SAP CRM 2007, amelyet még tavaly decemberben mutatott be a cég. "Az új rendszer erőssége a felhasználói felület egyszerűsége és az integrált üzletifolyamat-platform érték. Erre megérte várni" -- kommentálta a megjelenést Tracsek Ferenc, az SAP Hungary CRM-szakértője.

Az SAP több mint 150 ügyfelével, köztük a Siemensszel szoros együttműködésben fejlesztette ki CRM-megoldásának új változatát, amely már élesben üzemel például az Intelnél, az Adobe-nál, valamint a fűtéstechnikai termékeiről ismert Danfossnál. A teljesen átszabott, testreszabható webszolgáltatásokéra (pl. iGoogle) emlékeztető felhasználói felülettel rendelkező SAP CRM 2007 olyan új képességeket kínál, mint például a kereskedelmi promóciók menedzsmentje, az üzleti kommunikáció menedzsmentje, vagy az értékesítési folyamat teljesítményének kezelése. A szoftver az ügyfélnél telepítve és on-demand szolgáltatásként egyaránt elérhető.

A berlini Sapphire 08 rendezvényen az SAP bejelentete, hogy az SAP CRM 2007 felhasználói közé lépett a német gyógyszeripari cég, a Bayer AG egyik részlege, a Bayer MaterialScience, amely a globális kereskedelmi csapatának támogatásához választotta az SAP új ügyfélkapcsolati szoftverét. A Kabel BW kábeltévé-, internet- és telefonszolgáltató szinten ugyanezt a megoldást vezeti be annak érdekében, hogy 100 értékesítő munkatársa és több mint 2 ezer kereskedelmi partnere egységes ügyfélszolgáltatásokat biztosíthasson az összes kommunikációs csatornán keresztül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról